Schimba datele

Oferte

Itinerar

Insula Paradisului, Insula Placerii, Partea insorita a Lumii. Sunt doar cateva dintre denumirile care incearca sa redea atmosfera de vis din Bali. Cuibarite in inima padurilor luxuriante, centrele Spa ofera clipe de liniste, armonie si relaxare. Dupa ce experimentezi secularele masaje si bai cu plante aromate, vei intelege ce inseamna cu adevarat sa te afli
pe Insula Zeilor.

ZIUA ziua 1
Bun venit in Bali!

Masa: mic dejun

Transfer de la aeroport la Atta Mesari Resort & Spa 4*.
Suite Rice Terrace & mic dejun - 5 nopti 31.10.2019 – 05.11.2019

ZIUA ziua 2
Let's RELAX

Masa: mic dejun

Dimineata: program meditatie / yoga
Optional: program SPA – Balinese Massage Experience, Ceremonie purificare preot balinez, Workshop bijuterii din pietre semipretioase, Rafting, Atelier de bijuterii lucrate manual, atelier de gatit mancare balineza sau Organic farm cooking class, Elephant Safari, Breakfast with Orangutans, Intalnire Clarvazator Balinez (cu programare in prealabil minim doua luni), Sunrise trekking pe vulcanul activ Batur cu vizita la ape termale, Create your own coconut oil workshop.

ZIUA ziua 3
Aroma de cafea

Masa: mic dejun

Dimineata: program meditatie / yoga
La pranz vom merge pe cele mai frumoase terase de orez – Tegalallang Rice Teracces si apoi ne vom delecta cu cele mai delicioase sortimente de cafea, ceai sau cacao direct pe o plantatie.

Cafea cu ginseng, cocos sau vanilie sunt doar cateva sortimente din care ne vom delecta gusturile sivom degusta cea mai scumpa cafea din lume, facuta din excrementele unui animalut simpatic Luwack.

Nu este asa rea precum suna. Seara este libera (meditatie – yoga)

ZIUA ziua 4
Insula cu 100.000 de temple

Masa: mic dejun

Dimineata devreme yoga / meditatie.

Mystical Temples Tour. Nu poti ajunge in Bali fara a multumi zeilor pentru ca te afli pe insula lor.
Bali a fost denumita Insula Zeilor sau Paradisul pe Pamant. Multi dintre cei care ajung aici au inteles de ce. Insula are peste 100.000 de temple, fiecare casa avandu-si propriul templu. Ne vom incepe

calatoria cu templul de purificare, renumit pentru izvoarele tamaduitoare. Aici vom putea aduce ofrande si putem intra in cele 12 izvoare pentru purificare. Calatoria continua spre nordul insulei si vom ajunge la Templul Mama sau Besakih Temple.

ZIUA ziua 5
Eat. Pray. Love

Masa: mic dejun

Dimineata yoga – meditatie
Dupa pranz vom merge pe urmele Juliei Roberts, intr-un tur Eat. Pray. Love. si vom descoperi frumusetile Ubudului, templul Sarawati – Zeita Intelepciunii, Faimoasa Padure a Maimutelor, Piata din Ubud – unde s-a filmat Eat.Pray. Love si frumoasele stradute pline de cafenele, restaurante si terase ubudiene.

Seara vom lua cina cu o familie balineza si vom invata despre cultura locala, cum traiesc acestia in comunitate si care sunt principiile dupa care balinezii isi ghideaza viata pentru a avea una armonioasa
si plina de zambete.

ZIUA ziua 6
Soare si relaxare

Masa: mic dejun

Dimineata yoga – meditatie

La pranz ne vom muta la mare in Nusa Dua.

Cazare la Ayodya Resort 5* - Camera twin / dubla premier garden view & mic dejun - 05.11 – 11.11.2019

ZIUA ziua 7

Nusa Penida

Nusa Penida One Day Trip
Astazi plecam in jurul orei 7 dimineata catre portul din Sanur pentru a lua barca spre una dintre cele mai frumoase insule sora cu Bali – Nusa Penida.

Vom vizita faimoasa plaja Kelingking Beach, Broken Beach si Crystal Bay.

Pentru mai multa aventura putem opta pentru scutere cu sofer.

ZIUA ziua 8
relaxare la plaja

Masa: mic dejun

ZIUA ziua 9
Mystic dance

Masa: mic dejun

Dimineata yoga – meditatie
Dupa amiaza vom vizita si vom privi apusul din cel mai sudic punct al insulei – Templul Uluwatu.
Uluwatu este un templu de apa ce are ca rol protejarea insulei de energiile negative venite dinspre mare din punctul cardinal sudic.
La apus, printre portile templului, coboara in fiecare seara aici, Soarele, spre linia orizontului acompaniat de un dans sacru balinez, kecak dance, un dans stravechi din ritualuri antice de exorcizare. Ritmul nu este tinut de instrumente ci de vocile puternice ale celor care sustin acest ritual.
Seara o vom petrece pe plaja, in Jimbaran Bay, o zona faimoasa pentru restaurante cu fructe de mare si peste proaspat (cina optional).

 

ZIUA ziua 10
Relaxare la plaja

Masa: mic dejun

ZIUA ziua 11
Relaxare la plaja

Masa: mic dejun

ZIUA ziua 12
Bye Bye BALI

Masa: mic dejun

 

Dimineata yoga - meditatie. Dupa amiaza transfer la aeroport.

Informații

 

 se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 30% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare. se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
 se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie BRD in conturile Mapamond.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:

 penalizare 30% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
 penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show