Sumar experienta

Ce o sa experimentezi?

- Descoperi cele mai importante obiective turistice din Tokyo
- Vizită la Lacul Ashinoko de la poalele Muntelui Fuji, Hakone
- Experiență locală în Kamakura, între Yokohama și Tokyo, prima capitală a Japoniei
- Vedem parte din istoria neagră a umanității, Hiroshima
- Miyajima, Kyoto, Osaka, Nara sunt și ele pe lista noastră

Descriere experienta

Japonia este ultimul imperiu din lume cu statut de monarhie constituțională, capitala țării este Tokyo, o metropolă cu peste 20 de milioane de locuitori pentru o populație totală de aproximativ 127 milioane de locuitori în prezent. Este constituită din 4 insule principale: Kyushu, Honshu, Shikoku și Hokkaido și peste 4100 de mici insule situate pe coasta est-asiatică a Pacificului de Nord. Relieful este variat, de tip insular, bogat în vegetație mai ales în zonele montane deși cu caracter vulcanic. Muntelui Fuji simbol incontestabil i se alătură alți masivi muntoși, unii chiar vulcani în activitate cum ar fi Sakurajima din Kyushu. Relief de câmpie se găsește doar la nord de Tokyo, zonă agricolă prin excelență. Orașele cele mai importante sunt Tokyo, Kyoto și Osaka.

Itinerar

Ziua 1. Ne întâlnim cu reprezentantul agenției la aeroportul Henri Coandă Otopeni pe 10.10 la ora 22:00 pentru îmbarcare pe zborul companiei aeriene Qatar Airways via Doha (dus pe Haneda ) cu destinația DOHA . Decolare la ora 00:35 și sosire în DOHA la 05:20. Îmbarcare pe zborul QR 812 cu destinația Tokyo Haneda cu decolare la ora 06:45. La ora 22:40 sosim la aeroportul Haneda din Tokyo, capitala Japoniei, cel mai important centru economic și cultural, cu un intens caracter modern și tradițional, într-o deplină armonie cu nenumărate atracții turistice. Ajunși în Tokyo mergem să ne odihnim la hotel.

Obiective vizitate

Tokyo,

capitala Japoniei, este deopotrivă un oraș foarte dezvoltat, modern și aglomerat, dar și unul în care poți gusta și studia îndeaproape cultura fascinantă și tradițiile japonezilor. Este cu siguranță un oraș care nu te va lăsa indiferent: tehnologia avansată, clădirile uimitoare, cultura pop, moda, mâncarea, templele, peisajele naturale incredibile – măcar unul dintre aceste lucruri te va face să păstrezi Tokyo într-un colț special al inimii tale.

Muntele Fuji Yama

(muntele fără asemănare) sau Fuji San, este inclus în triada munţilor sacri ai Japoniei, alături de munţii Tate şi Haku, având o poziţie privilegiată în artele frumoase nipone, fiind menţionat într-o multitudine de poeme şi povestiri. El se găseşte la o distanţă de aproximativ 100 de kilometri la vest de Tokyo, pe teritoriul unui parc naţional, în Insula Honshu.

Lacul Ashinoko,

de la poalele muntelui Fuji, este situat în caldera vulcanului Hakone. Erupția care a avut loc în urmă cu 3100 de acum a oprit râul care curgea prin Sengokuhara la acel moment, așa că s-a format acest lac impresionant.

Orașul Kamakura

a fost capitala de facto (reședința shogunului și al guvernului militar) a Japoniei, cu toate că oficial această funcție aparținea orașului Kyoto (reședința împăratului și al curții sale).

Vezi toate obiectivele vizitate

Osaka

este situat la gura râului Yodo (sau Yodogawa), pe malul golfului Osaka, în regiunea Kansai a insulei Honshu. Era menționată ca fiind „bucătăria națiunii” , deoarece era principalul centru de tranzacționare pentru orez, acolo creându-se prima piață de schimb modernă (piață futures) din lume.

Kyoto

se aflǎ într-o vale, aparținând Bazinului Yamashiro (sau Kyoto), în partea de est a munților, regiune cunoscutǎ și ca ținutul muntos Tamba. Orașul Kyoto are un dialect aparte (kyō kotoba), cu o istorie lungă, reflectată în rafinata cultură a acestui oraș. A fost capitală imperială a Japoniei pentru mai mult de o mie de ani (794-1868), sub numele de Heian-kyō („Capitala păcii și liniștitii”).

Myajima

este o insulă japoneză faimoasă pentru gigantica sa poarta Torii care în timpul fluxului pare că plutește pe apă. Pentru frumusețea sa și atmosfera magică ce-l înconjoara, acest loc este considerat unul din cele trei cele mai frumoase destinații turistice din Japonia.

Nara

este vechea capitală a Japoniei medievale, adăpostește foarte multe temple budiste și monumente unice, ocrotite de UNESCO, aflate pe lista patrimoniului universal. În parcul central circulă cerbi și căprioare, ocrotiți de călugării budiști, și hrăniți de turiști.

Detalii cazare

Hotelul Shinjuku Prince

Tokyo

Hotelul este amplasat chiar lângă zona animată Kabukicho, la 400 de metri de Gara JR Shinjuku. Restaurantul Fuga-Wafu de la etajul 25 oferă preparate japoneze creative şi bar, iar Prince Viking serveşte mese tip bufet, cu mâncăruri occidentale și japoneze. Sectorul special Shinjuku este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, gastronomie locală și gastronomie.

Candeo Hotels Hiroshima Hatchobori

Hiroshima

Situat convenabil în inima orașului Hiroshima, Candeo Hotels Hiroshima Hatchobori oferă cazare cu WiFi gratuit, la 11 minute de mers pe jos de locul unde a explodat Bomba atomică. Hotelul se află aproape de câteva atracții notate, în jur de 1 km de Parcul Memorial al Păcii Hiroshima, la 600 de metri de Muzeul de Artă din Hiroshima și la 700 de metri de Shukkeien. Hotelul oferă o saună și o recepție deschisă non-stop. Un mic dejun continental este disponibil în fiecare dimineață la hotel.

APA Hotel Kyoto Ekimae

Kyoto

Hotelul se află la 200 de metri de gara Kyoto și oferă WiFi gratuit și camere moderne simple, cu TV LCD și baie privată. Parcarea privată este oferită în incintă. Camerele de la Kyoto Ekimae APA Hotel au mobilier din lemn și au aer condiționat, frigider și ceainic electric cu ceai verde. Baia privată include cadă și articole de toaletă. Filmele video la cerere sunt disponibile pentru achiziție. Templul Kiyomizu-dera și Castelul Nijo sunt la aproximativ 3,5 km de hotel. Templul Sanjusangen-do se află la 25 de minute de mers pe jos. Shijo Kawaramachi se află la 15 minute de mers cu mașina, în timp ce Higashi Hongan-ji și Nishi Hongan-ji se află la 8 minute de mers pe jos de hotel. La restaurantul de tip bufethall, la restaurant, se servește diverse mâncăruri.

Tarife si plecari

Date de plecare:

Alege o alta perioada

Alege data de plecare care se potrivește cel mai bine cu preferințele tale.

Plecare din
Bucuresti
Data plecării
20 octombrie 2020
12 ZILE
Data întoarcerii
31 octombrie 2020
2975 euro
tarif / persoană
Servicii incluse:
- 11 nopți de cazare cu mic dejun în hoteluri de 3*(+++) la Tokyo, 4*(+) la Hiroshima și 3*(+++) la Kyoto
- Transport cu trenul de mare viteză pe urmatoarele distanțe: Hakone Osaka – Kyoto, Kyoto – Hiroshima, Tokyo
- Tururile și vizitele menționate în program (tur cu autocar in Tokyo). Se va utiliza și transportul local care-i mult mai rapid, curat și practic.
- Transferul bagajelor de la un Tokyo la Osaka (24 ore, telecabina și vaporul de la Hakone și Hiroshima)
- Însoțitor român de grup vorbitor de limba japoneză
- Transferuri cu trenul și autocarul în Japonia conform programului
- Deplasări cu transport local pentru rapiditate, comfort și acomodare în atmosfera locală
- Vizite și bilete de intrare la temple
- Servicii de ghid local în timpul transferurilor
- Preț excursie opțională la cererea turiștilor și în limita timpului disponibil (intrările și transportul este suportat de client)
-Vizite la cele mai importante obiective turistice și monumente înscrise în Patrimonial Mondial UNESCO; Tokyo: fosta piață de peste Tsukiji, gradina tipic japoneză Hama Rikyu,Templul Sensoji, Cartierul Ginza, croazieră pe Râul Sumida, Băi termale Oedo Onsen Monogatari;
Servicii cu plata:
- Asigurarea medicală de călătorie
- Asigurarea storno (opțională, se incheie odată cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice, în pachet cu asigurarea medicală)
- Băuturi alcoolice și răcoritoare

Ai nevoie de asistență?

Discută cu consultantul specializat în Experiențe Exotice

Informatii utile

Conditii de inscriere:

• Pașaport turistic simplu valabil minimum 6 luni de la data întoarcerii în țară (exclus pașaport temporar).
• La înscriere, turistul achită 30% din valoarea excursiei, iar diferența cel mai tarziu cu 45 zile înainte de plecare.
• Contravaloarea excursiei poate fi achitată în EURO sau RON la cursul băncii turoperatorului, din ziua plății;
• Condițiile de participare și penalizare în caz de retragere, sunt specificate în programul anexat la contract, care trebuie semnat obligatoriu la înscriere și anume:
• Anulare între data confirmării serviciilor și 90 zile calendaristice înaintea datei de plecare: penalizare 30% din prețul pachetului de servicii;
• Anulare între 89-45 zile calendaristice înaintea datei de plecare: penalizare 40% din prețul pachetului de servicii;
• Anulare între 44-30 zile calendaristice înaintea datei de plecare: penalizare 60% din prețul pachetului de servicii;
• Anulare între 29-15 zile calendaristice înaintea datei de plecare: penalizare 80% din prețul pachetului de servicii;
• Anulare cu pana în 14 zile calendaristice înaintea datei de plecare: penalizare 100% din prețul pachetului de servicii;
• ATENȚIE! Biletele de avion sunt nerambursabile și nu permit modificări după emiterea lor.
• Persoanele care călătoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj în camera dublă. Situația de partaj în cameră dublă este atunci când o persoana dorește să participe singură la o excursie dar nu în cameră single, ci cu altă persoana, necunoscută, de același sex, într-o cameră dublă pentru două persoane. În această situație persoana în cauză solicită Tour Operatorului o rezervare partaj în cameră dublă, iar Tour Operatorul va încerca să ăaseasca o altă persoană dispusă să participe la excursie partaj în camera dublă. Dacă nu se va găsi a doua persoană, prima persoană va achita suplimentul de cameră single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este răspunzator pentru achitarea suplimentului de cameră single.
• Corectitudinea numelor și a datei de naștere intră în responsabilitatea agenției/agentului care a efectuat înscrierea, iar orice modificare de nume sau de dată de naștere se taxează cu 25 Euro/modificare/rezervare, înainte de emiterea biletelor de avion;
• Camerele sunt distribuite de recepție, iar cazarea în prima zi și predarea în ultima zi se va face în funcție de politica orară a fiecarui hotel și în funcție de disponibilitațile de moment (în general cazare dupa ora 14:00 și predare până în ora 12:00);
• Hotelierii solicită plăți suplimentare pentru utilizarea facilităților din cameră și hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandăm turiștilor, ca în momentul cazarii în hotel, să solicite la recepție detalii despre aceste costuri.