Sumar experienta

Ce o sa experimentezi?

Itinerar

Plecare din Craiova, parcarea MC Donalds , la ora 06. Primul obiectiv de astazi este Cetatea Alba Carolina - unul dintre cele mai reprezentative adificii din Europa ale stilului Vanbon cea mai mare cetate din Romania. Construita in sec. al XVII-lea dispune de 7 bastioane. In incita cetatii, Catedrala Sfantul Mihail este o cladire simbol a stilului arhitectural romantic si gotic din Transilvania. Vom vedea Catedrala Reintregirii Neamului – numita si Catedrala Incoronarii, deoarece aici a avut loc ceremonia de incoronare a regelui Ferdinand I si a reginei Maria. Nu vom rata Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan situat chiar pe loc unde unde, in 1784 Horea si Closca au fost intemnitati, urmatorul obiectv turistic pe care il vom vizita, Cetatea Bujorului. Vom vedea centrul vechi al orasului si Catedrala Romano- Catolica. Continuam periplul la Medias, unul dintre cele 7 orase care reprezinta foste cetati medievale din Transilvania. Cu stradute inguste, cladiri vechi, fortificatii strajuite de turnuri si bastioane... orasului este tipica unui burg medieval. Aici s-au pastrat 17 bastioane, turnuri si ziduri inalte de peste 7 m.
Urmeaza un alt obiectiv Biserica Fortificata din Biertan – edificiu evanghelic, medieval si impunator,introdusa in patrimoniul UNESCO din 1993, iar Ghidul Michelin este recomandat ca destinatie ce merita vizitata , fiind in top 5 Manastiri si Biserici de vizitat in Romania. In vizita noastra introducem si Cazare Sighisoara.

Detalii cazare

Hotel 3*

Vezi mai multe hoteluri

...
Tarife si plecari

Date de plecare pentru grupuri organizate de Mapamond

Plecare din
Craiova
Data plecării
02 august 2024
3 ZILE
Data întoarcerii
04 august 2024
Grup minim 35 persoane Supliment camera single 315 lei
890 lei
tarif / persoană
Servicii incluse:
  • transport autocar 3***
  •  2 nopti cazare cu mic dejun, hotel 3*;
  • vizitele din program
  •  ghid insotitor din partea agentiei
Servicii cu plata:
  • intrarile la obiectivele turistice si ghizii acestora

Doresti o alta data de plecare? Solicita o oferta cu plecare individuala:

Ai nevoie de asistență?

Discută cu consultantul specializat în Experiențe Exotice

Informatii utile

Conditii de inscriere:

20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.