Schimba datele

Oferte

Pret final 2 Adulti , 5 Nopti , 11.06.2020 -16.06.2020

Selectie
Camera
Masa
Alte detalii
Pret
Vila
Fără masă
Plecare din / Individual
8 000 Lei
- doar la cerere - oferta disponibila
Detalii Pret
Camera : Vila
Masa : Fără masă
Alte detalii : Plecare din / Individual
8 000 Lei

Descrierea Hotelului


HOTEL:Vila Diamant se inchiriaza exclusiv la cheie. Vila Diamant poate fi inchiriata pe tot parcursul anului, oaspetii noastri beneficiind si de serviciile unei menajere.
Vila dispune de o terasa mare din care se poate admira gradina in care se afla piscina, un foisor cu doua mese a cate 4 locuri, un gratar, sezlonguri, zona de joaca pentru copii si balansoare. Curtea are 800mp si este gazonata.
Pentru incalzire si apa calda tot timpul anului, vila are centrala termica proprie pe gaz. Vila ofera toate conditiile pentru relaxare si distractie departe de agitatia plajei, turistii putand juca sah, remi sau ping-pong sau lucra la sacul de box.
Vila Diamant se inchiriaza exclusiv la cheie. Vila Diamant poate fi inchiriata pe tot parcursul anului, oaspetii noastri beneficiind si de serviciile unei menajere.
CAMERE:Vila Diamant este impartita pe 3 etaje: parter, etajul 1 si etajul2. Pe parterse regasesc o sufragerie spatioasa cu zona de living si o zona de luat masa, o bucatarie mare complet echipata, doua camere duble si doua bai. Pe etajul 1 se regasesc 4 camere duble cu tesare mari, din care 3 camere cu baie in camera si o camera cu baia pe culoar. La etajul 2 se afla doua camere duble, cu o singura baie pe culoar, recomandate familiilor. De asemenea, la etajul 2 este o terasa mare de unde se vede frumos zona verde a vilelor de protocol. Aceasta terasa este zona preferata a oaspetilor nostri pentru a bea cafeaua de dimineata. Vila poate primi maxim 16 oaspeti.

Harta

 
 

Alte Circuite

Hotel INSULA

Neptun, Litoral, Romania

de la 768.5 Lei/pers

Hotel Club Residence

Neptun, Litoral, Romania

de la 292.5 Lei/pers

Hotel Club Topaz

Neptun, Litoral, Romania

de la 808.5 Lei/pers