Schimba datele

Oferte

Descrierea Hotelului


Vila Elisabeta se bucura de una dintre cele mai bune amplasari din insula Thassos, in statiunea Golden Beach, asigurandu-va o vacanta linistita la malul Marii Egee. Portul din Limenas se afla la aproximativ 15 km distanta, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km.
Plaja

Plaja Golden Beach este una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei Thassos, fiind premiata cu 2 Steaguri Albastre. Plaja este lata cu nisip, exista baruri si taverne si este amenajata cu umbrelute si sezlonguri contra cost.


Localizare

Vila Elisabeta este situata in nordul insulei Thassos, intr-un paradis verde al statiunii Golden Beach, chiar pe plaja cu nisip fin. Portul din Limenas se afla la aproximativ 15 km distanta, iar aeroportul din Kavala la aproximativ 40 km. 


Facilitati camere

Camerele spatioase, de 2 sau 3 locuri sunt mobilate cu gust si au in dotare chicineta complet utilata cu vesela necesara si plita electrica, TV, aer conditionat (contra cost - 5 €/zi/ camera), mini-bar si balcon.


Facilitati vila

Vila Elisabeta ofera servicii in regim self-catering, gradina, parcare. In zona se gasesc numeroase taverne de unde turistii pot gusta din preparatele traditional grecesti.

Harta

 
 

Alte Circuite

13 % Early Booking
Hotel Sirines

Hotel Sirines

Thassos, Grecia

de la 244 /pers

14 % Early Booking
Hotel Olympion

Hotel Olympion

Thassos, Grecia

de la 144 /pers

18 % Early Booking
Hotel Socrates Plaza

Hotel Socrates Plaza

Thassos, Grecia

de la 219 /pers