Despre Mapamond

De 25 de ani ,ajunsa la standardul de excelenta in activitatea de turism Agentia Mapamond este consilierul de turism nr 1 din Oltenia.

Mapamond gestioneaza contracte cu cei mai mari tour-operatori din lume, cu hoteluri si pensiuni ,centre de evenimente si multe alte servicii legate de frumoasa ei activitate in turism.

Garantia celor mai avantajoase pachete turistice este o prioritate, la fel fiind si calitatea serviciilor oferite. Serviciile Mapamond au fost solicitate de-a lungul timpului de companii mari de renume international dar si de foarte multe institutii publice. Compania are in portofoliu peste 85 000 de clienti multumiti si a furnizat catre acestia cele mai frumoase amintiri de vacanta si nu numai.

Agentia de turism Mapamond este membra a Patronatului ANAT, a Asociatiei pentru Turism Rural Ecologic si Cultural din Oltenia si a Asociatiei Turismului din Oltenia. Agentia Mapamond detine mai multe trofee si distinctii de excelenta in topul firmelor organizat de Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj, distinctii si trofee primite din partea Ministerului Turismului.

Parteneriatul agentiei in proiecte finantate din fonduri europene a dus la dezvoltarea unui nou concept de dezvoltare locala: turismul integrat din sudul si din nordul Dunarii - impreuna cu parteneri din Bulgaria.

Pentru prima data in Europa de est, prin Agentia de turism Mapamond, Centrul National de Educare Canina, membru al Organizatiei Mondiale a Cainilor de Salvare - IRO, a organizat Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare la Craiova in anul 2009. Aprecierile delegatiilor din tari precum Spania, Ungaria, Japonia, Elvetia, Austria, Slovenia asupra serviciilor oferite la Craiova si organizate de echipa noastra, au facut inconjurul lumii prin cele mai importante canale de televiziune.

Ca o recunoastere a calitatii serviciilor prestate in 2009, Agentia de turism Mapamond Craiova a organizat si cel de-al 14-lea Simpozion al Organizatiei Mondiale a Cainilor de Salvare, care a avut loc la Bucuresti in perioada 18-21 aprilie 2013.

Echipa Agentiei de turism Mapamond a organizat la Palatul Parlamentului - “Forumul Asociatiei Comunelor din Romania”, cu participarea primului ministru al Romaniei, Ministrului Administratiei si Internelor si a unor omologi de la organisme europene similare.

Mapamond se bucura de o colaborare de peste cinci ani cu Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti organizand cursuri de perfectionare in tara si in strainatate, dar si cu alte institutii similare.

Echipa mapamond

Suntem echipa Mapamond ! Ne recomanda calitatea serviciilor, seriozitatea, portofoliul, adaptabilitatea la cerintele clientilor, recunoasterea nationala si internationala. Ne recomandati Dumneavoastra ori de cate ori ne-ati fost clienti! Suntem special pregatiti si intr-o permanenta dezvoltare pentru a diversifica gama de servicii si produse pe plan intern si extern, special pentru tine.

Echipa noastra isi exprima totala disponibilitate catre sugestiile si cerintele dumneavoastra.
Cu integritate si creativitate, misiunea noastra este de a va consilia in materie de turism.

Va multumim pentru incredere si pentru ca ne-ati ales!

Acesta este primul pas catre o relatie de lunga durata!