Un bun venit călduros și o poveste de succes despre agenția Mapamond

Despre agenția Mapamond din Craiova sunt multe de spus. De unde să începem? Te invităm să citești mai departe ca să ne afli povestea!

Animați de dragostea pentru întregul „mapamond”, acum mai bine de 30 de ani, am luat cu asalt piața ca să te inspirăm și să-ți arătăm că a călători e o artă.

Astăzi suntem unul dintre cei mai mari operatori turistici din Oltenia și ne dorim ca alături de tine să remodelăm piața turismului. Merită să ne bucurăm împreună de aspectul local al fiecărei experiențe trăite pe „mapamond” și să adăugăm cât mai multe perle prețioase în șiragul de amintiri care ne definesc.

La Mapamond s-au unit cei mai mari creatori de emoții care pun la cale experiențe turistice individuale sau de grup unice în lume. Special pentru tine, creăm în detaliu pachete turistice care mizează pe explorarea a ceea ce este particular fiecărei zone de pe glob.

Peste 200.000 de clienți s-au alăturat călătoriilor noastre

O bună parte dintre ei au revenit în alte aventuri inspirate, mereu centrate pe specificul țării în care au călătorit.

Suntem competitivi și ne preocupă în detaliu ca experiența ta de călătorie să te destindă, dar să-ți și lărgească orizontul.

Viziunea Mapamond

Pentru a înțelege mai bine, iată viziunea noastră despre ce ar trebui să reprezinte o călătorie reușită.

Scopul călătoriilor noastre? Să te întorci acasă cu un bagaj cultural extins, cu multă inspirație la purtător și amintiri pe care merită să le povestești nepoților.

Nu uita că timpul nu se măsoară în ore, ci în experiențe notabile și e foarte important să poți face o selecție a momentelor care merită să fie întâmpinate cu entuziasm și receptivitate.

Îți dorești să te transformi dinr-un simplu turist în călător cu experiență? Atunci ai încredere în echipa Mapamond și hai să „cucerim” lumea împreună, în timp ce ne delectăm cu experiențe memorabile.

Mapamond: agenția ta de turism!

De mai bine de 30 de ani, suntem „scriitorii” care bat la mașina de scris „mapamond” planuri de călătorie pentru fiecare continent.

Încă din 1990, muncim în fiecare zi pentru visul nostru și pentru pasiunea ta și iată-ne ajunși una din cele mai mari agenții de turism din Oltenia.

Te întrebi cum a prins contur povestea noastră de succes? Suntem parteneri în proiecte finanțate din fonduri europene și am creat alături de partenerii noștri din Bulgaria un nou concept de dezvoltare locală: turismul la sud și nord de Dunăre.

Tot noi am organizat Târgul de Turism Oltenia Travel & Bussiness, unde s-au reunit expozanți din țară și străinătate.

Anul 2009 ne-a mai adus o super realizare: împreună cu Centrul Național de Educare Canină am organizat  Campionatul Mondial al Câinilor de Salvare, la Craiova.

Suntem pasionați de ceea ce facem, iar dovadă ne sunt zecile de trofee și distincții din partea Ministerului Turismului, dar și de la cei mai mari tour-operatori din lume în urma colaborărilor de excepție.

Cea mai frumoasă surpriză a fost votul vostru. Pentru cei care abia ne cunosc, în 2014, am fost aleși de publicul craiovean drept „cea mai bună agenție de turism din Craiova” în cadrul Galei Best of Craiova.

Mereu plecați la vânătoare de experiențe unice, am creat pentru voi și pensiunea agroturistică Mapamond, distinsă de două ori cu „Margareta de aur”.

Dragă călătorule, așteptăm îți scrii și tu poveștile alături de noi!

De ce să alegi o experiență cu Mapamond?

Dacă vrei să călătorești cu noi, pregătește-te pentru o schimbare de proporții. La Mapamond nu există agenți de vânzări. Consultanții noștri sunt atât de pasionați, încât riști să devină asistenții tăi personali de călătorie.

Pe lângă implicare 100% și multă distracție, iată ce îți mai putem oferi:

  • pachete cu experiențe turistice personalizate, individuale sau de grup, unice în lume, puse la cale chiar de noi;
  • vacanțe, tabere, sejururi și alte evenimente personalizate în funcție de preferințele și obiectivele tale;
  • organizarea de congrese, team-building-uri sau grupuri incentive;
  • rezervări în cele mai îndepărtate și exotice destinații de pe „mapamond”;
  • bilete de avion/ tren/ autocar;
  • bilete pentru zboruri interne/ internaționale sau curse charter/ low cost;
  • servicii de închiriere autoturisme/ microbuze/ autocare;
  • ghid însoțitor specializat pentru călătorii care să te „transforme”;
  • asistență telefonică 24 h/ 24 h;
  • incercam sa obtinem cel mai bun raport calitate – preț.

Îți mai oferim și toată prietenia noastră, cât și întreg Mapamondul.

Hai cu noi să traversăm oceanele și să escaladăm munții, să anulăm granițele fizice și culturale, să ne aventurăm în cele mai îndepărtate și inedite locuri de pe glob!

Agenția de turism Mapamond te așteaptă cu brațele deschise și scânteie de aventură în priviri.