Grupuri

Grupuri

Dacă îți plac călătoriile în care îți faci prieteni noi, personalizează-ți excursia de grup organizat prin formularul pus la dispoziție de Mapamond.
Ești călător de profesie și îți place să afli povești noi despre locuri și oameni? Atunci tu ești persoana pe care o aștept de multă vreme. De abia aștept să mă ocup de excursia ta de grup organizat. Nu mai sta pe gânduri și hrănește-ți pofta de povești cu cele mai dinamice experiențe în locuri noi, care de abia așteaptă să fie descoperite. Cunoaște oameni, leagă prietenii și umple-ți desaga vieții cu întâmplări care să te inspire și să te motiveze. Formularul online de vacanță îți dă șansa să-ți personalizezi propria excursie de grup. Vezi sugestiile pe care ți le-am pregătit și pornește într-o aventură care să-ți facă spiritul să vibreze. Îți dăruiesc cu drag siguranță și atenție pentru detalii, astfel încât excursia ta să devină memorabilă. O vacanță de poveste!

Inspiratie pentru o vacanta cu un grup organizat!

Pasul 1 Completeaza formularul de mai jos si hai sa iti faci prieteni noi! Mr. Mond este specialist in planificarea vacantelor.
Pasul 2 Relaxeaza-te! Mr. Mond si echipa lui cauta pentru tine cea mai potrivita solutie pentru excursiile in grup in care o sa cunosti oameni noi care sa te inspire si sa te motiveze.
Pasul 3 Pleci in mult visata vacanta si ai parte doar de momente inedite! Mr. Mond vegheaza asupra voastra 24/24h prin call center-ul Mapamond.

Group Planner

Timp de completare: 1 min

Hai sa ne cunoastem mai bine

Detalii despre vacanta voastra

In ce destinatie iti doresti sa ajungi?

Durata si plecare

Structura turistilor

Atentie!
Pentru grupuri mai mari de 10 persoane sunt facilitati extra si discounturi speciale

In ce buget ar trebui sa se incadreze vacanta ta?

Preferinte pentru vacanta

Haide sa imbinam detoxifierea sufletului, a mintii si a corpului cu un sejur de neuitat de care sa ne amintim si peste ani.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite in scopul desfasurarii vacantei rezervate.
Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori
si alti furnizori de servicii turistice recomandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii. Sunt de acord sa primesc prin email oferte speciale si alte informari oferite de agentia Mapamond.

De ce sa alegi cu noi un city break?

Fara griji! Mapamond te ajuta cu tot ce ai nevoie pentru ca escapada ta sa fie cu adevarat memorabila.

Bilete de avion

Transferuri si cazare

Excursii locale

Asigurari medicale

Ghid local in format electronic cu toate informatiile si date de contact

Cel mai bun pret ofertat

Fara costuri de rezervare

Asistenta turistica 24/7