Luna de miere

Luna de miere

Sejurul lunii de miere implică numeroase decizii. Personalizează propriile oferte, iar eu te întâmpin cu sugestii inspirate pentru sejurul vostru.
Tu unde vrei să-ți petreci luna de miere? Am răspunsuri pentru toate întrebările voastre și sunt nerăbdător să organizam împreună o lună de miere memorabilă. De aceea, îți vin în întâmpinare cu oferte variate și sunt atent la cerintele voastre. Indiferent că preferați să explorați plaje exotice sau să va plimbați cu gondola în Veneția, sugetiile mele va aduc zâmbetul pe buze și emoții în inimă. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru succesul sejurului tău. Singura voastra grijă rămâne crearea unor aminintiri de neuitat și declarațiile de dragoste demne de condeiul unui scriitor.
ʻLove is in the airʼ, la fel și sejurul visurilor voastre!

Inspiratie pentru o luna de miere de vis!

Pasul 1 Completează formularul de mai jos! Mr. Mond este specialist in planificarea vacantelor de tip honeymoon
Pasul 2 Relaxeaza-te! Mr. Mond si echipa lui cauta pentru tine cea mai potrivita solutie pentru o luna de miere perfecta
Pasul 3 Pleci in mult visata vacanta si ai parte doar de momente romantice si experinte inedite! Mr. Mond vegheaza asupra voastra 24/24h prin call-center-ul Mapamond.

Honeymoon Planner

Timp de completare: 1 min.

Hai sa ne cunoastem mai bine

Detalii despre vacanta voastra

Aveti in minte o destinatie anume unde va doriti sa va petreceti luna de miere?

Durata si plecare

In ce buget ar trebui sa se incadreze vacanta voastra?

Preferinte pentru vacanta

Scopul meu este de a găsi o destinație/experiență care să vă ofere majoritatea preferințelor alese de voi, într-o singură locație.
Aștept cu nerăbdare să compar și să analizez opțiunile cu voi!

Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori si alti furnizori de servicii turistice comandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat. Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii. Sunt de acord sa primesc prin email oferte speciale si alte informari oferite de agentia Mapamond.

De ce sa alegi cu noi un city break?

Fara griji! Mapamond te ajuta cu tot ce ai nevoie pentru ca escapada ta sa fie cu adevarat memorabila.

Bilete de avion

Transferuri si cazare

Excursii locale

Asigurari medicale

Ghid local in format electronic cu toate informatiile si date de contact

Cel mai bun pret ofertat

Fara costuri de rezervare

Asistenta turistica 24/7