Luxury

Luxury

Vrei să încerci în viață tot ce te poate inspira? Dacă ești mereu curios și avid după experiențe unice, atunci batem palma. Colecționează experiențe care rămân la fel de intense peste ani și pregătește-ți bagajul pentru vacanțe de lux personalizate. Dacă nu ești convins total că un luxury travel este tot ce ai nevoie pentru a ieși din zona ta de confort, îți dezvălui o parte din planurile mele de călătorie. Poți să-ți imaginezi măcar peisajele pe care le descoperi într-o plimbarea cu elicopterul? Dacă iubești mult exotismul și explorarea întregului mapamond, ce zici de un cort privat în deșertul african? Tu ce idei ai? Completează formularul online cu propriile preferințe și așteptări și hai să creăm împreună cea mai inedită vacanță de lux personalizată. Ai încredere în propriile așteptări și călătorește inspirat!

Inspiratie pentru o vacanta cu adevarat de lux!

Pasul 1 Completeaza formularul de mai jos si lasa-ne sa te inspiram! Mr. Mond este specialist in planificarea vacantelor de lux personalizate.
Pasul 2 Relaxeaza-te! Mr. Mond si echipa lui cauta pentru tine cea mai potrivita solutie pentru vacanta perfecta in care sa iesi din zona de confort.
Pasul 3 Pleci in mult visata vacanta si ai parte doar de momente inedite! Mr. Mond vegheaza asupra voastra 24/24h prin call center-ul Mapamond.

Luxury Planner

Timp de completare: 1 min

Hai sa ne cunoastem mai bine

Detalii despre vacanta voastra

Dacă ai o idee clară despre despre destinatia ta,unde iti doresti sa mergi?

Durata si plecare

Structura turistilor

Atentie!
Pentru grupuri mai mari de 10 persoane sunt facilitati extra si discounturi speciale

In ce buget ar trebui sa se incadreze vacanta ta?

Preferinte pentru vacanta

Haide sa imbinam detoxifierea sufletului, a mintii si a corpului cu un sejur de neuitat de care sa ne amintim si peste ani.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite in scopul desfasurarii vacantei rezervate.
Aceste date pot fi transmise si partenerilor nostri: hotelieri externi si interni, companii aeriene, transportatori
si alti furnizori de servicii turistice recomandate. Datele tale sunt in siguranta si stocate in mod criptat.Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii. Sunt de acord sa primesc prin email oferte speciale si alte informari oferite de agentia Mapamond.

De ce sa alegi cu noi un city break?

Fara griji! Mapamond te ajuta cu tot ce ai nevoie pentru ca escapada ta sa fie cu adevarat memorabila.

Bilete de avion

Transferuri si cazare

Excursii locale

Asigurari medicale

Ghid local in format electronic cu toate informatiile si date de contact

Cel mai bun pret ofertat

Fara costuri de rezervare

Asistenta turistica 24/7